Koszorú helyett

Emlékest Harcsás Judit tiszteletére

A Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség (GYAK) tagjai április 19-én, szerdán, 17 órai kezdettel a megyei könyvtár Központi Könyvtárának klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint) Koszorú helyett címmel búcsúztató irodalmi estet tartanak napokban elhunyt szeretett szerzőtársuk, Harcsás Judit újságíró tiszteletére.

Mély fájdalmukat, gyászukat saját versekkel, prózákkal fejezik ki, szót ejtenek az elhunyttal kapcsolatos élményeikről, felolvasnak írásaiból. Zenei betétek és a temetésről kivetített képek teszik még inkább ünnepélyessé a rendezvényt.

A közösség tagjai ezen az összejövetelen (szokásuktól eltérően) antológiákat, saját kiadványokat árusítanak, valamint adományokat is gyűjtenek a látogatóktól az elhunyt gyermekeinek anyagi segítése céljából, remélve, hogy a Harcsás Judit halála kapcsán átélt kezdeti megrendülés, fájdalom nemcsak egy gyertya ellobbanásáig tartott az emberekben. A Győri Antológia szerzői szeretettel várják rendezvényükre mindazokat, akik e gyászban partnereik kívánnak lenni!

Csáky Anna

2017.04.10