Gyerkőcökkel Suttogó

Előadás az ETO Parkban

Ingyenes előadást tart a Gyerkőcökkel Suttogó, vagyis Pribránszki Marianna viselkedéspedagógus december 17-én (szombaton) 17.00 órakor az ETO Park Hotelben (Győr, Nagysándor József u. 31,) a 21. századi gyermeknevelés kihívásairól.  A programra jelentkezni a regisztracio@gyerkocokkelsuttogo.hu e-mail címen lehet.

Minden gyerkőc tehetséges valamiben! – vallja a Gyerkőcökkel Suttogó program életre hívója, Pribránszki Marianna viselkedéspedagógus, aki abban segít a szülőknek, hogy gyermekeik később kiegyensúlyozott, magabiztos, önbizalommal és tudásvággyal rendelkező fiatalként nézhessenek szembe a világ kihívásaival és szépségeivel. Ehhez a legfontosabb alapot a harmonikus szülő–gyermek kapcsolat jelenti, de a felgyorsult
világban egyre többen küzdenek a gyermeknevelés nehézségeivel. Marianna nem a tüneteket kezeli, hanem mindig az okokat tárja fel: miért lehet például a sok hiszti, a nehéz elalvás és az evésprobléma.

Az előadás díjmentes, azonban a helyszínen a Lurkó Alapítvány számára gyűjtenek, akik a győri kórház udvarára álmodtak meg egy játszóteret.

2016.12.08