Paprikáscsirke, avagy stex és New York

A Gergely Theáter előadása a Flesch Központban

November 18-án, kedden este 19 órakor a mosonmagyaróvári Flesch Központban (Erkel F. u. 14.) a budapesti Gergely Theáter előadására kerül sor Paprikáscsirke, avagy stex és New York címmel. Szántó Armand – Szécsén Mihály – Fényes Szabolcs kétrészes zenés vígjátékában az amerikai álom és a magyar valóság konzerválódik.

Végy egy jobb sorsra érdemes magyar családot, akik új vállalkozásba kezdenek. Fűszerezd meg egy anyóssal, akit még az ellenségednek sem kívánnál. Ízlés szerint paprikázd fel a hangulatot egy inassal és egy szobalánnyal. Főzd át jól poénokkal, ízesítsd dallal, tánccal, na meg egy professzorral. És ha Mr. Kenedy és lánya, Lilian megérkezik, ne felejts el teríteni. De ne 13 személyre!

Forgács Frigyes vállalkozó és családja dúsgazdag vacsoravendégeket vár New Yorkból. Egy kiváló magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell, és egy pompás vacsora, mely nagy reményekre jogosít. Ám a „drága” anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy 13-an ülni az asztalhoz nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is…

A darab rendezője Gergely Róbert, szereplői Csomor Csilla, R. Kárpáti Péter, Csonka Zsuzsanna, Szabó Máté, Némedi Varga Tímea, Pelsőczy László, Heller Tamás, Laurinyecz Réka. Jegyinformáció és minden további tájékoztatás az intézmény honlapján érhető el.

2014.11.09