Szabó Judit: Hazatérés – A lélek útja a halál után

Előadás a BBMMK-ban

November 13-án, csütörtökön 18 órakor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban (Czuczor Gergely u. 17.) a Lélekzet előadások programsorozatán belül Szabó Judit Hazatérés – A lélek útja a halál után című műsorra kerül sor. Jegyár 2300,- Ft, nyugdíjas, diák, előrendelés 1800,- Ft.

Az előadás célja, hogy felvilágosítást és segítséget nyújtson azoknak, akik még nem tudtak megbarátkozni a halál és a halál utáni lét gondolatával. A mű az ősi hagyományok és a mai kutatási eredmények összecsengő tanításait igyekszik összefoglalni, kiemelve ebből azokat a motívumokat, amelyek tértől, időtől, kultúrától, származástól és előképzettségtől egyaránt függetlenül ott élnek mindannyiunk lelkében.

Szabó Judit kitér azokra a kérdésekre, amelyek a témában tartott előadásokon leggyakrabban felmerülnek, és olyan régi tanításokat elevenít fel, amelyek átsegíthetik korunk emberét a halállal való szembesülés nehézségein. Az előadás bemutatja a halál folyamatát és a halál utáni lét szakaszait, elsősorban az ősi hagyományok és a szellemtan szemszögéből. Az előadás abban is segíthet, hogy felkészülten, lelki békével, emberi méltóságunk birtokában léphessünk át az átváltozás kapuján, ha eljön az időnk.

További információ a BBMMK intézményének honlapján található.

2014.11.05