„Szigetközi tájak és hangulatok”

Flesch Központban

Szeptember 26-án (hétfő) 17 órakor nyílik a „Szigetközi tájak és hangulatok” című kiállítás, a Flesch Központban (Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 14.). A „Magyar Festészet Napja” alkalmából meghirdetett rajzpályázat, szabadfestés és képzőművészeti kiállítás - a KOMP Művészeti Társaság kezdeményezésére. A kiállítás megtekinthető október 12-ig.

Idén első alkalommal Mosonmagyaróvár is megrendezi a „Magyar Festészet Napját”, amelyet Szent Lukács evangélista, a festők védőszentje előtt tisztelegve rendeznek meg az ország több városában.

A „Magyar Festészet Napja” alkalmából meghirdetett rajzpályázatra, szabadfestésre, és képzőművészeti kiállításra a KOMP Művészeti Társaság kezdeményezésére a Flesch Központ szervezésében kerül sor. A kiállítás célja a kortárs festészet népszerűsítése, megismertetése. Köszöntőt mond Csiszár Péter, a Flesch Károly Nonprofit Kft igazgatója. A kiállítást megnyitja Pápai Emese művészettörténész. A kiállító művészek: Borbély Károly, Zuzana Benkova, Halmi-Horváth István, Hencz Gábor, Karczagi Endre, Lebó Ferenc, Miro Gábris Mirinof, Sipeki Zoltán és Varga György

A kiállítás megtekinthető október 12-ig, hétfőtől péntekig 14-18 óráig, szombatonként 16-18 óráig.

A Flesch Károly Nonprofit Kft. és a KOMP művészei által a Festészet Napja alkalmából meghirdetett rajzpályázatra beérkezett alkotásokból rendezett kiállítás szeptember 26-tól október 7-ig látható a Flesch Központban.

A zsűri által kiválasztott, helyezést elért alkotások készítői a Magyar Festészet Napja alkalmából nyíló kiállítás keretében vehetik át díjaikat szeptember 26-án 17 órakor a Flesch Központ Galéria ’94 kiállítótermében.

 


További információ: http://fkkk.flesch.hu/

2016.09.16