Egészségemegőrzés gyógynövényekkel

Gyuri bácsi, a büki füvesember előadása

November 5-én szerdán, 17 órakor Egészségemegőrzés gyógynövényekkel címmel Szabó Gyuri bácsi előadását hallgathatják meg az érdeklődők a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban (Győr, Czuczor Gergely utca 17.). A szervező fél a terembérlet fedezésére belépőjegyet árusít, amit elővételben megvásárolhatnak október elejétől a helyszínen, valamint a Szkítia könyvesboltban a Pálffy utca 9. szám alatt.

A büki füvesember harmad ízben látogat Győrbe. Gyuri bácsi előadása segít könnyebben eligazodni a különböző növények és hatásaik között. Szó lesz többek között az anyagcsere folyamatokról, az emésztőrendszerről, a szív és érrendszer gyógynövényeiről. Gyuri bácsi a tapasztalatait örömmel osztja meg a hallgatósággal, és reméljük ezen az előadáson is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra valamint Gyuri bácsi az előadása után a szokott módon kérdésekre is válaszol.

 További információ: http://gyorgytea.hu/rendezvenyek

A kép a http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt található.

2014.10.25