I love mozi

Filmvetítések a Rómer Házban

Május 22-én (vasárnap) a délutáni óráktól a Rómer Házban (Győr, Teleki László utca 22.) nonstop vetítés! Az I love mozi szervezésében három filmet is megnézhetnek. 15.30-tól az Évszakok című mozit nézhetik meg A film Európa elmúlt csaknem húszezer évének történetét mutatja be – az állatok nézőpontjából.

17.30-tól ugyanitt a Csokoládé című filmet láthatják. Ez a megható és igaz történet a XIX-XX. század fordulójára, Franciaországba kalauzol, ahol ekkor a cirkusz a virágkorát érte. A kubai Rafael Padilla az első színes bőrű volt, aki színpadra lépett, Csokoládé művésznéven: barátjával Footit-vel (James Thiérrée) a vándorcirkuszosok teljes ismeretlenségéből törtek a csúcsra. Jegyár: normál: 900 Ft / diák, nyugdíjas: 700 Ft

20.00-tól az idei Oscar-díj várományos Mustang című filmmel zárul a vetítések sora. Öt lánytestvér egy török faluban él nagybátyjukkal és nagyanyjukkal. A nyári vakáció a lányok számára nem azt a szabadságot hozza, amire számítottak, éppen ellenkezőleg, nevelőik egyre drasztikusabb módszerekkel próbálják betörni őket és megakadályozni, hogy az ezeréves tradíciók ellenében viselkedjenek. Az öt lány öt különböző választ ad az elnyomásra.

2016.05.12