RómerKvelle majális

Irie Maffia, Fish!, Intim Torna Illegál, Fábián Juli &Zoohacker, Ivan & The Parazol, Middlemist Red, Random Trip, Sikztah és UVCT

Április 29-én (pénteken) és 30-án (szombaton) kerül sor a RómerKvelle majálisra a Rómer Házban (Teleki László u. 21.). Fellép az Irie Maffia, a Fish!, az Intim Torna Illegál, Fábián Juli &Zoohacker, Ivan & The Parazol, a Middlemist Red, a Random Trip, Sikztah és az UVCT.

Győr nemcsak Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, de a kortárs zene és művészet tekintetében is megkerülhetetlen kulturális fellegvár, amely évről évre tölti fel nagyobb élettel a nyugat-magyarországi régiót. Ennek egyik elsőszámú motorja a RómerKvelle, amely április 29-én és 30-án ezúttal is összehívja az ország legmenőbb zenekarainak válogatottját egy nagyszabású majálisra. Épp ezért érkezik az Irie Maffia, a Fish!, az Intim Torna Illegál, Fábián Juli & Zoohacker, Ivan & The Parazol, a Middlemist Red, a Random Trip, Sikztah, valamint Wondawulf & Jumodaddy aka UVCT. Az egyedülálló, európai színvonalú rendezvénysorozat fiatal közönséget célzó kortárs művészeti fesztiváljának helyszíne pedig természetesen ezúttal is az újult erővel működő Rómer Ház lesz, valamint a mellette lévő Nefelejcs közben felállított szabadtéri színpad. Április 29. és 30. között tehát a RómerKvelle majális alkalmából lezárjuk az utakat, és egy igazi belvárosi kulturális majálist rakunk össze a közönségnek.
2016.04.19