Mozgó Mozi

Az óvári Fehér Ló Közösségi Házban

A mosonmagyaróvári Fehér Ló Közösségi Ház (Szent István király u. 140.) Mozgó Mozijában január 3-án (vasárnap) három filmet tekinthetnek meg az érdeklődők: 10.00 órakor a Dínó tesót (3D), 13.00 órakor a Snoopy és Charlie Brown-t, 15.00, 17.30 és 20.00 órakor pedig az új Star Wars-t, Az ébredő erőket.

DÍNÓ TESÓ 3D (január 3. vasárnap 10 óra)

Magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, 100 perc, 2015. 6 éven felülieknek!

A Pixar legújabb animációs alkotása a Dinó tesó arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történt volna, ha a dinoszauruszok pusztulását okozó aszteroida elkerüli a Földet és a gigantikus állatok a mai napig életben maradtak volna. A nagy kaland középpontjában egy Arlo nevű apatoszaurusz áll, aki különös emberi barátra tesz szert. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolnak, Arlo megismeri a félelmeivel való szembenézés erejét és megtudhatja, hogy mire képes valójában.

 

SNOOPY ÉS CHARLIE BROWN (január 3. vasárnap 13 óra)

Magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 92 perc, 2015. 6 éven felülieknek!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik: osztálybuli, táncverseny, jéghoki, a Háború és béke egy különösen vastag változata, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek - miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.

 

STAR WARS VII. – AZ ÉBREDŐ ERŐ (január 3. vasárnap 15, 17.30 és 20 óra). A 15 és 20 órás előadásokat 3D-ben, a 17. 30 órás előadást 2D-ben vetítik.

Magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 136 perc, 2015. 12 éven felülieknek!

Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba.
Szereplők: Rey Daisy Ridley, Finn John Boyega, Han Solo Harrison Ford, Luke Skywalker Mark Hamill, Leia Solo Carrie Fisher, Chewbacca Peter Mayhew, C-3PO Anthony Daniels, R2-D2 Kenny Baker, General Hux Domhnall Gleeson, Kylo Ren Adam Driver, Poe Dameron Oscar Isaac, Max von Sydow, Andy Serkis

2015.12.26