Ismerős Arcok koncert

Az ETO Parkban

Ismerős Arcok lemezbemutató koncert lesz az ETO Parkban (Nagysándor József u. 31.), a II. emeleti rendezvényteremben november 7-én (szombaton) 20.00 órakor. Jegyárak: elővételben: 2590 Ft, helyszínen: 2990 Ft, 10 éves korig ingyene; 10-14 éves korig helyszíni féláras.

Csak a zene... címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, idén új albummal jelentkezik. A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva a nagyváros és a világ zajától - hosszú napokon át - műfaji korlátok nélkül alkothatott. Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év zenei ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz. A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban - amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik - a hagyományos rockzenei hangzás mellett, újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit. A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. Az album 13 új szerzeménye megadja minden korosztály és hallgató számára mindazt, ami hiányzik mint egy falat kenyér és segít amikor szükség van rá, közvetíti az érzéseinket és a legtöbbet adja nekünk. Ez pedig nem lehet más CSAK A ZENE! 

Jegyek elővételben a Turul Nemzeti Bolt-ban és a Sziget Coffee- ban (ETO Park I.emelet) kaphatók. Jegyrendelés, info: +3630 - 825 - 7918

2015.11.05