Bioétel- és Borfesztivál

Hajdúszoboszló, 2014. szeptember 12-14.

A szeptember 12. és 14. között megrendezésre kerülő Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye. A rendezvényen a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességek, finomságok kóstolása közben kiváló magyar pincészetek boraival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.

Mindhárom napon: bio ételkóstoló, bio termelők bemutatkozása, tradicionális magyar borvidékek seregszemléje, Crux Alba középkori hagyományőrzők bemutatói, korabeli látványkonyha és főzőverseny, kézműves és kreatív gyermekfoglalkozások, egészségsátor, véradás a Magyar Vöröskereszt közreműködésével.

Bővebb információ: http://hajduszoboszlo.hu/rendezvenyek/bioetel-es-borfesztival

2014.09.09