Rob Becker: Ősember

Menház Színpad, Győr

Október 24-én (szombaton) 19 órakor a Menház Színpadon (Győr, Kossuth Lajos u. 24.) Rob Becker nagysikerű darabját, az Ősembert (Caveman) láthatják Kálloy Molnár Péter előadásában.

A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi – női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról szól: szabadszájúan, szókimondóan és szórakoztatóan. Az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est! Stílusa, a ma igen népszerű stand-up-comedy, egyszemélyes show-műsor rengeteg humorral.
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal?
Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet – és jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat is…

Belépő: 4500,-Ft, elővételben.

2015.10.14