Győrslam! Klub

A Bridge-ben

Október 2-án (pénteken) 19.00 órától újra indul Győr saját slamklubja, a Győrslam! KlubBridge Győri Hallgatói Oktatói Klubban (Kálóczy tér 6.). Kapunyitás 18.30-kor, OpenMic 19.00 órakor, slamverseny 19.45-kor.

Jelentkezés a versenyre: A Slam Poetry Győrnél üzenetben a Facebookon vagy a slampoetrygyor@gmail.com e-mail címen.

Verseny: Van slamszövegem, akarom, hogy le(fel)pontozzanak, megtapsoljanak, nyerni akarok könyvet, elismerést, piát,nőt, fegyvert, énleszekadánbilzerián. (25 férőhely). A versenyzők saját művekkel indulhatnak csak, az írást tartalmazó papíron vagy telefonon kívül más segédszköz nem haszálható. Az előadásra minden versenyzőnek 3 perce és 15 másodperc tiszteletideje van. Az idő lejárta után fél percenként egy pont kerül levonásra. A zsűri a meghívott vendégekből (Völcsey) és a közönség lelkes tagjaiból tevődik össze.

OpenMic: Van slamszövegem, de nem akarok versenyezni, mert nincs kedvem, vagy mert parálok, de azért elmondanám a szövegem a népnek. Ne pontozzanak le, csak hallgassanak meg. (6 férőhely)

Jegyek ELŐVÉTELBEN a Bridgeben és a McDonald’s CD boltjában kaphatók 700 Ft-ért (helyszínen is ennyi). Véges számú férőhely!

Zene: Bassash ( https://soundcloud.com/assash/without-dreams )
2015.09.25