Voices Of 2014!

Szabadtéri koncert a Széchenyi téren

Szeptember 6-án 20.00 órakor a Széchenyi téren a Plácido Domingo’s Operalia 2014, a Los Angeles 2014 sztárjai koncerteznek közvetlenül a nemzetközi operaverseny után. Sztárvendég: a világhírű kaliforniai szoprán, az Operalia 2009 Zarzuela nyertese, Angel Blue. Közreműködik a Győri Filharmonikus Zenekar, vezényel: Michalis Economou, az Athéni Szimfonikus Zenekar zeneigazgatója.

A koncertsorozat évről évre napjaink legrangosabb énekversenyének, az évente más és más országban megrendezésre kerülő Placido Domingo’s Operalia adott évi fiatal sztárjait mutatja be. A zenei esemény sztárvendége egy korábbi, ma már nemzetközi hírnévnek örvendő operacsillag. Ez évben, augusztus 25-30. között a Los Angeles Opera ad otthont az Operalia döntőinek. Az operaház zenekarát ezúttal is Plácido Domingo vezényli. Közvetlenül a kaliforniai esemény után, szeptember 6-án Győr város Széchenyi terén kerül bemutatásra a Plácido Domingo’s Operalia 2014 sztárjainak koncertje, a Voices of 2014!

Műsor: opera, operett, musical és balett irodalom válogatott gyöngyszemei.

A KÖZÖNSÉGET GYŐR VÁROSA HÍVJA MEG ERRE AZ INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ SZABADTÉRI AJÁNDÉKKONCERTRE!

Különleges vendég: Stefab Pop. A kiváló tenorista 2010-ben a milánói Teatro alla Scala operában megrendezett Plácido Domingo’s Operalia első és közönség díjasa lett. Nemzetközi karrierjének elindulásában nagy szerepet játszott a Teatro dell’Opera di Roma operaházban, Franco Zefirelli rendezésében bemutatott Traviata produkció, melyben Alfréd szerepét énekelte. Jelenleg a Salzburgi Ünnepi Játékokon énekel nagy sikerrel.

Amennyiben még különlegesebb élményre vágyik, Ön is választhatja a korlátozott számban elérhető GOLD TICKET csomagot. A prémium szolgáltatásban:

- ülőhely a VIP szektorban

- VIP beléptetés

- VIP helyiség (falatkák és italok)

- megismerkedhet a színfalak mögött történő eseményekkel

- műsorfüzet

VIP jegyek a PartyZoo Jegyirodában!

PartyZoo Jegyiroda:

Győr, Szigethy Attila u. 21.

+36 70 216 9460

jegyirodagyor@gmail.com

www.partyzoo.hu/jegyiroda

2014.08.31