Transzcendentális Meditáció

Ismeretterjesztő előadás

Augusztus 26-án, kedden 18:00 órai kezdettel Dömsödi András előadását hallgathatják meg az érdeklődők a Transzcendentális Meditációról a Hild József Építőipari Szakközépiskolában (Szent István út 1.). A részvételhez helyfoglalás szükséges.

A díjmentes győri tájékoztató előadáson arról tájékozódhat: mi a Transzcendentális Meditáció; milyen jó hatásai vannak az élet különböző területeire; hogyan működik, és miben különbözik más meditációs technikáktól, személyiségfejlesztő eljárásoktól; honnan ered; hogyan sajátítható el.

„Az eddig végzett tudományos kutatások kimutatták, hogy ellenkezőleg a gyógyszerek hatásával, mely erőfeszítést igényel a stressz oldására, a Transzcendentális Meditáció e nélkül az erőltetés nélkül éri el azt a fiziológiai hatást, hogy a szervezet stresszmentessé váljon. A Transzcendentális Meditáció olyan mértékben megnyugtatja az ember központi idegrendszerét, hogy az megszabadul a stresszektől...” (Prof. dr. Selye János, a stresszelmélet atyja)

A kép a Wikimedia Commons szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt található.

2014.08.22