Állatsimogató és látványetetés

Állandó programok a Füles bástyában

Természetfotó kiállítással, látványetetéssel és állatsimogatóval nyáron is várja látogatóit a Füles bástya (Győr, Pálffy u. 4/B). A győri Xantus János Állatkert belvárosi bemutatótermének, melyben Dél-Amerika élővilágát csodálhatják meg az érdeklődők, az úgynevett Új- bástya ad otthont, mely Győr török kori végvárának maradványa a XVI. századból. Nyitva a hét minden napján 10 és 19 óra között.

Az állandó programokról:

Zsila Sándor természetfotós kiállítása: Zsila Sándor hazánk egyik legelismertebb, többszörösen díjnyertes természetfotósa. Dél-amerikai utazása során készített csodálatos természetfotóit a Füles Bástyában tekinthetik meg.

Látványetetések: Látogatóinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy állataink etetéseibe belepillantsanak.

Állatsimogató: Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy élményt jelent, ha néhány olyan állatot foghatnak a kezükbe, melyekkel nem találkoznak gyakran a hétköznapokban. A Füles Bástyában királypiton, óriás levelibéka, madagaszkári bütykös csótány, csuklyáspatkány és még szakállas agáma simogatására is lehetőség van. Ez a program kiváló alkalom arra, hogy azok az emberek is, akik ezeket az állatokat eddig nem igazán kedvelték, most megbarátkozzanak velük és leküzdjék félelmeiket. Állatsimogatásra születésnapi rendezvénykor és csoportvezetéskor is lehetőség van.

Érdeklődni lehet: 96/337-439

2015.06.29