A Győri Nemzeti Színház 2015/2016-os évada

Bérletvásárlási információk és a tervezett bemutatók

Május 5-én megkezdődött a Győri Nemzeti Színház következő, 2015/2016-os évadára szóló bérletek értékesítése, jó hír, hogy az árakon nem emeltek. Az első szakaszban az idei évadban érvényes bérletek hosszabbítására, vagyis a már megszokott helyek (újra)vásárlására van lehetőség. Június 5-ig tudják a bérletesek régi helyüket biztosítani.

Aki ebben az időszakban megvásárolja, vagy kifizeti bérletnek első részletét, az már biztos lehet abban, hogy 2015/2016-ban is kedvenc foteljéből láthatja az előadásokat. A hosszabbítási időszakban a bérletek foglalására is van lehetőség.

Június 9-től várják azokat a kedves nézőket, akik új bérletesek lesznek, illetve ettől a naptól tudhatják meg új helyüket azok, akik a hosszabbítási időszakban változtatást kértek. Június 8-án, hétfőn a szervezési osztály kollégái egész nap az új helyek elosztásán dolgoznak majd.

Lehetőséget kínálnak a bérletek részletfizetéses vásárlására is, ezt a kedvezményt július 3-ig választhatják. A bérletvásárlási időszak második fele augusztus 25-én indul, ekkor a fennmaradó helyeket lehet megvásárolni a bérletek árának teljes összegét fizetve. Természetesen a törzsvásárlói kedvezmények ekkor is érvényesek lesznek, tehát akinek van bérlete a mostani évadra, annak jár a kedvezmény a következő évadra. Ha már megvásárolták bérletüket a következő színházi évadra, csupán a műsort kell majd figyelni, illetve ügyelni arra, hogy a részletre vásárolt bérletek fizetési határideje 2015. november 30.

Óriási siker volt a tavalyi évben bevezetett Vill-Korr Sulibérlet, több, mint kétszer annyi igényt regisztráltak, mint amennyi bérletet ki tudtak adni. Idén kicsit szigorítaniuk kellett, az általános iskola 2-8. osztályosokig adnak csak ki bérleteket (7-13 évesek). Sulibérletek esetében foglalást 2 hétre tudnak biztosítani, vagyis a bérletek árát a foglalástól számított 2 héten belül egy összegben kell fizetni.

Bérletek vásárlása, foglalása május 5-től a szervezési osztály nyitva tartási idejében, hétfőtől péntekig 9-17 óráig lehetséges.

 

A Győri Nemzeti Színház előadásai 2015/16-ban:

NAGYSZÍNHÁZ
- William Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én (vígjáték), rendező: Valló Péter
- Lev Tolsztoj: Anna Karenina (dráma), rendező: Csiszár Imre
- Richard Rodgers – Oscar Hammerstein: A muzsika hangja (musical), rendező: Szűcs Gábor
- Kodály Zoltán: Háry János (daljáték), rendező: Kerényi Mihály
- Ilja Ilf-Jevgenyij Petrov: Tizenkét szék (komédia), rendező: Bagó Bertalan
- Beatles.hu (szöveg és zene), rendező: Forgács Péter

KISFALUDY TEREM
- Ken Ludwig: Primadonnák (bohózat), rendező: Simon Kornél
- Egressy Zoltán: 4x100 (színmű), rendező: Simon Kornél

SULIBÉRLET:
- Kszel Attila: Az ember komédiája (vígjáték), rendező: Kszel Attila
- Kszel Attila: A császár keze (színmű), rendező: Kszel Attila
- Lewis Carroll: Alice Csodaországban (zenés mesejáték), rendező: Erdeős Anna

Műsoron marad:
NAGYSZÍNHÁZ: Jézus Krisztus Szupersztár, Mágnás Miska
KISFALUDY TEREM: Csoportterápia, Portugál, A kripli, A helység kalapácsa
Csoportok kérése esetén: 80 nap alatt a Föld körül

A Győri Balett bemutatói a 2015-2016-os évadban:
- Győri Balett: Egyensúly
- Cayetano Soto: Uneven (Kizökkent)
- Velekei László: A terem

2015.05.08