Víz világnapi pályázatok 2015

Pannon-Víz

A Pannon-Víz Zrt. pályázatokat hirdet a Víz világnapja alkalmából több korosztálynak három kategóriában. A kategóriák legjobbjait állatkerti belépőkkel és értékes ajándékokkal jutalmazzák. A legjobban sikerült alkotásokra szavazni lehet a Pannon-Víz Facebook-oldalán. A legtöbb szavazatot begyűjtő pályamű közönségdíjat kap, és a szavazók is állatkerti belépőket nyerhetnek. A pályaműveket március 17-én, kedden 15 óráig várják.

„Gyermekrajz pályázat”, a legkisebbeknek: ivóvízhez, csapvízhez, vízfogyasztáshoz köthető műveket várnak az apróságoktól. Ebben a kategóriában óvodások vagy alsó tagozatos iskolások bármilyen technikával elkészített, A 4-es méretű alkotásait várják.

 „Víz világnapi séta”, a nagyobbaknak: látogassatok meg egy közeli vízműtelepet, kérdezzetek, fényképezzetek, rajzoljatok! Tudjátok meg, hogyan jut el a víz a kutakból a vízcsapokba! A programhoz előzetes egyeztetés szükséges, a 96/522 600 /160-as telefonszámon. Ebben a kategóriában általános vagy középiskolás diákok pályaműveit várják. Pályáztatható bármilyen technikával elkészített, kreatív, rajztechnikai kiegészítésű A3-as méretű alkotás.

 „Pannon-Víz plusz”, a kreatívoknak: olyan fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készített képet várnak – akár képszerkesztővel átalakítva - amiben az ivóvizes-csapvizes motívum jelenik meg. A hétköznapitól eltérő, humoros megközelítés előnyt jelent. Lehet vidám csoportkép egy ivókútnál, tűzcsapnál, vagy akár egy jól sikerült vizes koccintós felvétel is. A pályaműveket jpg formátumban, max. 2 MB méretben, e-mailben várják.

 Az első két kategória pályázói személyesen a Pannon-Víz ügyfélszolgálatain adják le, vagy postán küldjék el a pályaműveket (9025 Győr, Országút u. 4.).

A harmadik kategória pályaműveit a kviz@pannon-viz.hu címre várjuk.

 A pályaművek hátoldalára írják rá, (illetve az e-mailben adják meg) a pályázó elérhetőségét. A pályázaton csak a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói vehetnek részt. A pályaművek a Társaság tulajdonába kerülnek, később felhasználhatják azokat.

2015.03.03