Víz, Zene, Virág

Összművészeti családi fesztivál Tatán

Június 27. és június 29. között Víz, Zene, Virág Fesztivál lesz Tatán. Magyarország legnagyobb családi fesztiválja, hazánk egyik legnagyobb összművészeti rendezvénye: koncertek, kulturális-, virág- és gyermekprogramok színes kavalkádja várja az érkezőket. Idén többek között a Quimby, a Kft, a Ghymes, Demjén, a Mystery Gang ft. Péterfy Bori, a Hot Jazz Band és a Romano Drom koncertjeit élvezheti a közönség. A Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó környezetében hat színpadon közel kétszáz produkció és programelem várja a család minden tagját.

A háromnapos forgatag csúcspontja a hagyományos szombat esti műrepülő show, majd az azt követő, több tucat lámpással kivilágított csónakot és hajót felvonultató vízi karnevál, illetve a tűzijáték. 

Az 1993-ban született fesztivál nevében is igyekszik tükrözi értékeit. A víz a környezetünk védelmét, az egyre fontosabbá váló ökológiai tudatosságot jelképezi. A zene a társadalmi befogadást, a toleranciát, a közösség felé való nyitást fejezi ki. A virág pedig a testi-lelki harmóniára tesz utalást, illetve jeleníti meg a rendezvényen, díszletet, hátteret és keretet adva az eseményeknek. A három napos rendezvény igazi összművészeti fesztivál: zene, gasztronómia, egészség, sport, környezettudatosság, kézművesműhelyek – szórakozás és értékközvetítés egyben.

Részletes program: http://vizzenevirag.hu/2014/05/program_2014/

2014.06.22