EPIZÓD – Új év

Az Import Impró Társulat fellépése

Január 17-én, szombaton este 19 órakor a Rómer Házban (Teleki u. 21.) kerül sor az Import Impró Társulat első idei Epizód formátumú fellépésére Új Év címmel. Az előadás után, 21 órakor Román Iván és barátai zenélnek. A kombinált jegyek 1200,- (felnőtt) és 900,- (nyugdíjas, diák) Forintba kerülnek.

„Improvizációs színházunk helyi kezdeményezésként 2008 óta színesíti a győri kulturális események kínálatát és szórakoztatja a közönséget. Az elmúlt 7 évben több, mint 100 alkalommal játszottuk interaktív előadásainkat, bejártuk az országot Miskolctól Pécsig. Rögtönzéses játékainkat különböző formátumokban kínáljuk.

Az Epizód hosszúformátumú előadásainkban az improvizáció olyan oldalával foglalkozunk, amely lehetővé teszi komplexebb színházi élmény létrejöttét, ívek felrajzolását a jelenetek között. A szakzsargont félretéve: kicsit összefüggőbben rögtönözünk, kevesebb szabályjátékot játszunk, de ugyanannyi szórakozást garantálunk, mint klasszikus előadásainkban.”

Ha biztosan ott szeretnél lenni, akkor foglalj helyet magadnak, magatoknak a szervezes@imime.hu-ra küldött e-maillel. Kérjük, tüntesd fel, hogy hány jegyet szeretnél és milyen névre! Siessetek, mert hamar betelik a ház!”

Jegyárak:
Impró+koncert: 1200,- Ft (felnőtt), 900,- Ft (nyugdíjas, diák)
Csak az Impró: 1000,- Ft (felnőtt), 700,- Ft (nyugdíjas, diák), 1500,- Ft (támogatói)
Csak a koncert: 400,- Ft

2015.01.08