Koncz Zsuzsa koncert

A Molnár Vid Művelődési Központban

December 13-án, szombaton 19 órakor a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban (Győrszentiván, Váczi M. u. 3.) Koncz Zsuzsa ad karácsonyi koncertet. A programok délután 16 órakor kezdődnek oktatók, nevelők és tanulók csoportjainak és kórusainak adventi műsoraival.

A részletes program:
16:10 Sugár úti Óvónők kórusa
16:20 ETALON AMI csoportjainak műsora
16:50 Móricz Zsigmond Ált. Iskola tanulóinak adventi műsora
17:05 Váci Mihály Általános Iskola kórusának adventi műsora
19.00: KONCZ ZSUZSA KONCERT

Koncz Zsuzsa itthon folyamatosan készíti lemezeit. Az 1979-es Valahol című albumot az évtized lemezének választotta a szaksajtó. A ’80-as évek elején a Fonográf együttes megszűnésével lezárul egy korszak. A szövegeket továbbra is Bródy János írja, de lemezei már nem köthetők egy-egy zenekarhoz (mint az Illés, majd Fonográf). Bródy és Tolcsvay László mellett a ’80-as évek elején egy időre csatlakozik hozzá Bornai Tibor (KFT), majd Gerendás Péter, Bódi László Cipő (Republic), Závodi Gábor, Lerch István. Ezekben a változó összetételű zenei műhelyekben kézül a Fordul a világ, a rendszerváltást „megelőlegző” album, később az Ég és föld között (az EMI-nél tett kitérő után, ezzel tér vissza a Hungaroton lemezkiadóhoz), majd a negyedik verslemez, Egyszerű ez… címmel, mely a Kertész leszek által megnyitott sort folytatja.

Koncz Zsuzsa kivételes előadói képessége lehetővé teszi, hogy szűk közönség körében, intim hangulatú koncertektől a sportcsarnokok sokezres nézőseregét mozgósító koncertekig, mindenhol otthonosan mozogjon. Saját bevallása szerint a koncertek jelentik számára az igazi örömet és a teljes kibontakozás lehetőségét. Éppen ezért folyamatosan koncertezik, miközben új stúdióalbumon dolgozik.

További információ a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ honlapján található.

2014.12.03